Bonus program České spořitelny

Bonus program České spořitelny


Bonus program České spořitelny
Bonus program České spořitelny

Česká spořitelna patří mezi nejznámější bankovní ústavy, které působí v rámci České republiky. Nabízí velmi široké portfolio svých služeb jak fyzickým osobám, tak i osobám právnickým. Vybrat si je možné klasický účet vedený u České spořitelny anebo různé další finanční služby, kterých je celá řada.


Česká spořitelna svým klientům nabízí velké množství různých výhod a benefitů, které často jiná bankovní společnost nabídnout nemůže. Jmenovat bychom mohli například Bonus program České spořitelny. Tento velmi výhodný program je založen na sbírání bonusových bodů. Ty získává klient České spořitelny za proběhlé platby prostřednictvím kreditní karty České spořitelny. Za nasbírané body nabízí Česká spořitelna velké množství různých zajímavých výhod. Ty je možné si vybírat přímo na internetových stránkách České spořitelny. Nacházejí se v rozličných kategoriích.


Vybírejte si z mnoha kategorií


Pokud má člověk rád sport, pak volí například právě tuto kategorii, v níž si může vybírat z mnohých zajímavých věcí a pomůcek ke sportovním aktivitám. Když budeme konkrétní, tak bychom mohli jmenovat třeba různé pomůcky pro turistiku. Typické jsou v tomto ohledu stany a také značkové spací pytle a jiné vybavení. Dále je možné využívat také mnohých slev z oblastí jako je třeba wellness anebo z jiných typů ubytování. Samozřejmostí jsou také různé kuchyňské potřeby a jiné kategorii.


Zapomenout nelze ani na naše nejmenší, pro které je možné v Bonus programu České spořitelny volit zajímavé hračky. Když hledáte nejlevnější povinné ručení, tak můžete také využít třeba České spořitelny, která nabízí velmi zajímavé ceny. Na ty se sice bonus program nevztahuje, ale i tak lze zaplatit povinné ručení třeba platební kartou od České spořitelny a získat nějaké ty body navíc.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Salaty