ING Bank N. V.

ING Bank N. V.


ING Bank N. V.
ING Bank N. V.

ING Group vznikla v roce 1991 propojením bankovní skupiny NMB Postbank Groep a největší holandské pojišťovny Nationale-Nederlanden. Finanční skupina ING vstoupila na český trh poprvé v tomtéž roce a nabízí širokou škálu produktů životního pojištění, penzijní připojištění, podílové fondy, hypotéky nebo třeba spořící účet ING konto. ING je celosvětová finanční instituce původem z Nizozemí, která působí ve více než 50 zemích světa. ING group poskytuje záruku, že vaše peníze jsou uloženy nejen dobře, ale především bez rizika. ING Bank získává řadu ocenění za své služby klientům i své produkty.



ING konto


ING Bank nabízí celou řadu velmi zajímavých produktů. Velmi zajímavé je třeba ING konto. Jedná se o spořící účet, na kterém můžete snadno a bez rizika zhodnotit vaše peníze. Pokud máte na svém osobním účtu volné peníze nebo vám měsíčně zůstává na účtu nevyužitá částka, tyto peníze můžete kvalitně a především bez rizika zhodnotit prostřednictvím vyššího úroku. Další výhodou je, že tyto peníze jsou vám stále k dispozici podle potřeb. To je důvod, proč mít spořící účet.



Je zbytečné nechávat peníze na účtu a nic s nimi nedělat, když můžou vydělávat samy. Nebudou to asi vysoké sumy, i když to záleží jen na vás, ale i kdyby vám zaplatily vedení vašich dalších účtů a poplatků, stojí to za to. ING konto si můžete založit on-line přes internet, po telefonu nebo prostřednictvím kontaktního centra, zasláním písemné žádosti nebo prostřednictvím poradce pro finanční plánování ING.


Při osobním i bezosobním zřizování účtu budete potřebovat občanský průkaz a číslo vašeho stávajícího účtu a vyplnit formulář. Pokud žádost vyřizujete bezosobně, smlouva vám bude zaslána až k vám domů. Při založení ING konta nemusíte ani měnit banku. Prostě budete mít účty dva. Jeden běžný a druhý spořící. ING konto zhodnotí vaše peníze úrokem 2,5% bez ohledu na výši vkladu nebo výběru. Peníze máte možnost samozřejmě kdykoli vybrat a co je nejlepší, u ING konta neplatíte žádné poplatky. Výpovědní lhůta pro výběry není definována, což vlastně znamená, že peníze si vyberete podle své potřeby aniž byste za to cokoli platili nebo byli jinak sankcionováni. K založení ING konta nemusíte mít účet u ING a své konto můžete spravovat zdarma z domu pomocí internetu. Všechny platební transakce jsou zdarma, stejně jako zasílání výpisů.



Hypotéka u ING - Oranžová hypotéka


Hypotéka je rozhodnutí, které byste neměli uspěchat. Oranžová hypotéka je produktem silných bankovních partnerů Raiffeisenbank a.s. a Hypoteční banky připravený ve spolupráci s ING. K hlavním výhodám Oranžové hypotéky patří rychlé vyřízení, žádné poplatky za získání hypotéky, minimum papírování a navíc můžete peníze čerpat i bez faktur. Oranžová hypotéka nabízí možnost poskytnutí úvěru bez dokladu o příjmu. Zvolit si můžete i délku splatnosti, která je maximálně 40 let a neúčelovou část hypotečního úvěru můžete využít podle svých potřeb.


Další výhodou je, že můžete využít již uzavřené pojištění v ING a dosáhnout tak snížení splátek hypotéky. Dalším, speciálním druhem hypotéky, kterou vám ING nabízí je hypotéka kombinovaná s Investičním životním pojištěním. Po dobu jejího trvání platíte bance pouze úroky z úvěru. V okamžiku splatnosti je jistina úvěru jednorázově uhrazena z investičního životního pojištění. Výnos z tohoto pojištění nad rámec splátky hypotečního úvěru vám pak bude buď vyplacen nebo poslouží jako základ pro další spoření na důchod. Záleží pouze na vašem rozhodnutí. Díky tomuto unikátnímu systému můžete dosáhnout zajímavého zhodnocení vložených finančních prostředků a případně tím zkrátit celkovou dobu splatnosti úvěru. Bydlení pomocí hypotéky dnes řeší spousta lidí a je dobré vědět, že někde můžete spojit více produktů a tím i ušetřit.


Něco navíc jedině s ING


Většina pojišťoven, bank a dalších finančních institucí nabízí svým klientům různé finanční produkty - životní pojištění, penzijní připojištění, podílové fondy, termínované vklady apod. Pro člověka, který se v podobném prostředí nepohybuje tak není jednoduché si z této rozsáhlé nabídky vybrat. Navíc každá etapa života člověka je spojena s jinými potřebami a chybným rozhodnutím si můžete způsobit spoustu starostí. Proto vám ING Bank nabízí bezplatné osobní i rodinné finanční poradenství a plánování. Poradci vám při schůzce nenabídnou hned nějaký produkt, ale vyslechnou si vás, zjistí vaše představy a potřeby a vaši situaci podrobí důkladné analýze. Poradí vám například jak co nejefektivněji financovat bydlení, jak a kam investovat, jak si vylepšit životní úroveň ve stáří a další věci, které vám ušetří vaše peníze. ING Bank tak nabízí zase něco navíc, rozšiřuje své služby klientům, a to je dobře.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Salaty