mBank

mBank


mBank
mBank

mBank vstoupila na český trh v roce 2007. Nabídka jejich produktů a služeb zahrnuje především osobní a spořící účty a platební karty, dále pak hypoteční úvěry, spotřebitelské půjčky a kreditní karty. Samozřejmostí jsou také služby finančního poradenství, stejně jako třeba u ING Bank. mbank má v České republice několik poboček a kiosků, ovšem hlavním distribučním kanálem zůstává internet a telefon - pomocí nich můžete mít nepřetržitý přehled o svých financích.


Hlavní výhodou pro klienty je cena, mBank se snaží nabízet nejvýhodnější úrokovou sazbu, neúčtují žádné poplatky za vedení účtu, odchozí a příchozí platby, ani za vydání karty. Tři výběry z kteréhokoliv bankomatu jsou zdarma i v zahraničí. Navíc když necháte své peníze jen tak ležet, nebude jich ubývat, ale přibývat a to díky spořícímu účtu který je součástí běžného účtu a kde můžete peníze jednoduše přesouvat tam, kde je právě potřebujete.


To vše není vázáno na minimální zůstatek, pravidelné příjmy nebo omezenou zaváděcí dobu nabídky. mBank na český peněžní trh doslova vtrhla a získala si mnoho zákazníků díky tomu, že u banky nejsou žádné poplatky. Zatímco u jiných bank platíte za vedení účtu, odchozí platby i příchozí platby, příkazy k úhradě, výběry z bankomatu a podobně, u mBank vás žádné poplatky nečekají.


Navíc vše máte přehledně a kdykoli přístupné online, můžete posílat peníze kam chcete a jak často chcete, aniž by vás to cokoli stálo. Mnoho lidí má dnes účtů hned několik, jeden v bance, kde platí poplatky, ovšem hned poté, co jim přijde výplata na běžném účtu nechají nezbytnou sumu a zbytek si přeposílají do mBank, aby s penězi mohli libovolně a bez poplatků nakládat. Banka je velmi oblíbená především u mladých lidí a u lidí, kterým nevadí práce s internetem. Pro starší generace to asi nebude to pravé.


Nemusíte jen spravovat účet, mBanka vám dopřeje víc


Krom bezplatné správy účtu nabízí mBank stejné produkty, jako ostatní banky. Stejné a přece jiné. I zde si můžete vyřídit hypotéku, spoření, kreditní kartu nebo půjčku. Co se půjček týká, produkt se nazývá mPŮJČKA a můžete ji čerpat postupně podle vašich potřeb. Můžete také využít platební kartu, nebo si peníze pomocí internetu převedete na mKONTO. Vše bez poplatků, bez ručitele a bez sdělování účelu, k čemu peníze potřebujete. Úroky platíte z částky, kterou zrovna čerpáte a ne z celé schválené částky. Splácíte podle sebe a máte možnost předčasného splacení bez sankčních poplatků.


Pokud byste se rozhodli pro čerpání půjčky využít platební karty, zaplatíte za ni 100 korun. Jde o neembosovanou kartu Visa Classic, u které si sami zvolíte svůj PIN. Karta je volitelným doplňkem a proto o ni musíte požádat. RPSN se u mPŮJČKY pohybuje od 16%. Disponibilní zůstatek je hned na počátku snížen o 1%, což je provize za poskytnutí úvěru, dále už ale neplatíte ani za správu, ani za splácení.


Splatnost půjčky je od 12 do 36 měsíců a pokud je úvěr bezproblémově splacený, může být na konci období automaticky obnoven. Maximální výše půjčené částky je 60 tisíc korun. Osobní půjčku je možno získat pouze osobně návštěvou Finančního centra nebo kiosku. Poradci z banky vám zodpoví vaše dotazy a doporučí vám pro vás výhodnou variantu. Ke zřízení půjčky budete potřebovat doklady stejné jako u kterékoli jiné banky, tedy dva doklady totožnosti, výpis s běžného účtu nebo nějakou fakturu za plyn a podobně, kvůli ověření adresy. Posledním dokumentem je potvrzení o příjmu, důchodci nebo ženy na mateřské dovolené potřebují důchodový výměr. Peníze dostanete jakmile bude váš úvěr schválen.


Využijte peníze mBanky


Kreditní karta je výhodný způsob jak využít peníze banky pro vlastní potřebu a přitom neplatit žádné úroky. V mBank máte hned několik možností, vyberte si tu, která vám nejvíce vyhovuje. mBank nabízí hned tři varianty karty, podle toho, jak budete splácet, tak vysoká bude úroková míra. Čím nižší je úroková míra, tím vyšší je samozřejmě roční poplatek za kartu, ovšem maximum, které za kartu dáte je necelých 600 korun při úrokové míře necelých 15%.


Vydávané karty jsou Visa Classic nebo Visa Gold, které jsou uznávány všude ve světě. Karty Visa Classic jsou nabízeny v rozmezí 20 až 150 tisíc korun úvěrového limitu, karty Visa Gold mají limit od 100 tisíc korun. K hlavní kartě si můžete objednat i dvě dodatkové karty, které jsou napojeny na úvěrový účet hlavní karty a mohou je využívat vaši rodinní příslušníci. mBank v současné době nabízí čtyři varianty žádosti o kreditní kartu. Vyplnit žádost můžete online, ovšem podepsat smlouvu musíte osobně na pobočce nebo kiosku.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Salaty