Česká spořitelna a její Servis 24

Česká spořitelna a její Servis 24


Česká spořitelna a její Servis 24
Česká spořitelna a její Servis 24

Česká spořitelna disponuje velmi vyspělým a propracovaným bankovnictvím Servis 24 . Toto bankovnictví pojímá hned několik služeb. Jsou jimi Servis 24 Telebanking, Servis 24 Internetbanking a Servis 24 GSM Banking.


Služba Servis 24 Telebanking


Servis 24 Telebanking poskytuje možnost obsluhovat účet díky telefonu a poskytuje ji Klientské centrum České spořitelny. Klient je spojen s automatickou hlasovou službou a ta jej potom naviguje v obsluze jeho vlastního účtu. K dispozici může mít také službu takzvaného Telefonního bankéře.


Služba Servis 24 Internetbanking


Servis 24 Internetbanking umožňuje klientovi České spořitelny připojení ke svému účtu přes internet. Stačí se pouze přihlásit internetové adrese České spořitelny. Po zadání klientského jména a hesla se dostanete přímo na svůj účet a budete moci s ním operovat, jak jen uznáte za vhodné. Pomocí Internetbankingu lze bez problémů realizovat přímé platby anebo si také nastavit trvalé příkazy. Samozřejmostí je kontrola výdajů a příjmů za období, které si zvolíte. Z technických předpokladů pro provozování této aplikace potřebujete osobní počítač s připojením na internet přes prohlížeč Internet Explorer 7.0 a 8.0 a Mozilla Firefox 3.0 a 3.5.


Služba GSM Banking



GSM Banking slouží k obsluze účtu klienta přes mobilní telefon díky aplikaci SIM Toolkit.


Internetové bankovnictví od dalších bank:


GE Money Internetbanking


Internet banka


Poštovní spořitelna Internetbanking


Přihlášení servis 24


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Salaty